Skærtorsdag byder på en klassisk dansk forårsdag med en blandet pose vejr over hele landet, ifølge de seneste prognoser fra DMI. Dagen starter med grå himmel og regn, der bevæger sig ind over Danmark fra sydvest. Traditionen tro ser Vestjylland ud til at modtage mest nedbør, mens Østsjælland og Bornholm forventes kun at opleve perioder med let regn.

Som dagen skrider frem, vil regnvejret dog krydse den sydlige del af Jylland i løbet af eftermiddagen. Trods de vedvarende skyer, tyder prognoserne på et tørvejr, før et nyt regn- og bygesystem atter nærmer sig landets sydlige egne mod dagens ende.

Temperaturene ser ud til at variere mellem 7 og 11 grader over hele landet, hvilket er typisk for årstiden. Vindforholdene starter med at være lette til friske fra varierende retninger, men forventes at stabilisere sig og vende mod sydvest i løbet af dagen.

Denne Skærtorsdag tegner altså til at være en dag med omskifteligt vejr, hvor danskerne kan opleve alt fra gråvejr og regn til korte glimt af foråret med tørvejr. Det anbefales at klæde sig efter et lag-på-lag princip og holde paraplyen inden for rækkevidde, da vejrforholdene kan ændre sig hurtigt gennem dagen.