Vejle Boldklubs forsøg på ejerskifte har oplevet en uventet stopper. Cagdas Senyürek, den potentielle nye ejer, står over for et afgørende afslag fra Divisionsforeningen, som har nægtet at udstede en licens til ham. Dette er en nødvendig forudsætning for at kunne lede og drive en fodboldklub. Det skriver bold.dk.

I de seneste uger har der været en række op- og nedture i Vejle Boldklub, men nu ser det ud til, at Senyüreks overtagelsesplaner er faldet til jorden. Den tysk-tyrkiske forretningsmand har ikke opfyldt kravene om at levere tilstrækkelige oplysninger til Divisionsforeningen, hvilket har ledt til denne beslutning. Som følge heraf har Senyürek udsendt en pressemeddelelse, hvor han detaljeret forklarer situationen og sin position i denne sag.

Ifølge Senyürek havde han planlagt en betydelig investering i Vejle Boldklub, der inkluderede en overførsel af 102 millioner kroner til klubbens nuværende hovedejere, samt yderligere beløb til nye spillere og fremtidig udvikling. Han havde også forklaret, at de nødvendige midler var tilgængelige på hans bankkonto, og at han havde fremlagt dokumentation for dette.

Desuden var der en planlagt møde med en sportsadvokat for at drøfte hele situationen, men ifølge bold.dk’s Mads Glenn Wehlast var der allerede aftaler om betalinger, som nu ikke vil finde sted.