I Sønderjylland fortsætter udfordringerne med togdriften som følge af is på køreledningerne, hvilket forårsager fejl i kørestrømmen. Passagerer advares om, at dette vil medføre længere rejsetid og aflysninger af tog gennem resten af aftenen i forskellige dele af Jylland. Situationen har særligt ramt forbindelserne til og fra Tyskland, hvor de direkte tog til og fra Hamburg er blevet aflyst.

Som et alternativ kører InterCity-togene mellem Flensburg og Fredericia, og de udgør nu den eneste togforbindelse til og fra Tyskland. DSB har desuden taget skridt til at afbøde nogle af de værste gener for passagererne ved at erstatte visse tog med busser. For eksempel er aftenens IC 5767, der skulle have afgået fra Fredericia kl. 20:45 til Flensburg, blevet erstattet af to Togbusser, der forventes at afgå fra Fredericia omkring kl. 22:15. Ligeledes er IC 5766 fra Flensburg kl. 22:50 blevet erstattet af to Togbusser, som forventeligt vil køre fra Flensburg til Fredericia omkring kl. 23.

Disse tiltag er en del af DSB’s indsats for at minimere forstyrrelserne og sikre, at passagererne stadig kan nå deres destinationer, selv under de udfordrende vejrbetingelser. Passagerer opfordres til løbende at holde sig opdaterede gennem DSB’s informationskanaler for seneste nyt om togdriften.