Rejsende mellem Fredericia Station og Aarhus Hovedbanegård må indstille sig på forlængede rejsetider og ændringer i togafgange i dag. Årsagen er et overgravet kabel mellem Børkop og Vejle, hvilket forhindrer normal togdrift på strækningen.

Banedanmark har bekræftet, at reparationsarbejdet er i gang, og togtrafikken forventes at kunne genoptage normal drift tidligst kl. 14.00. Indtil da er regionaltogene mellem Aarhus H og Esbjerg delvis aflyst på strækningen mellem Fredericia og Aarhus H.

Som alternativ transport tilbydes der togbusser, som kører mellem Vejle og Børkop. Disse afgår fra Fredericia hvert kvarter over timen og fra Vejle ved minuttal 45. Ekstraordinære stop vil forekomme for InterCity-togene og Lyntogene, som begge vil standse i Hedensted for at imødekomme rejsende påvirket af ruten.

For dem, der benytter togbusser, her er de relevante standpladser:

  • Fredericia: Banegårdsvej, overfor forhallen
  • Børkop: Forpladsen ved stationen
  • Brejning: Forpladsen ved stationen
  • Vejle: Danmarksgade, overfor forhallen

Rejsende opfordres til at tjekke rejseplaner og opdateringer hos [indsæt relevant transportudbyder], inden de begiver sig ud, for at planlægge den bedst mulige rute under disse midlertidige forstyrrelser.