Natten til lørdag modtog Sydøstjyllands Politi en anmeldelse om et igangværende indbrud i en virksomhed i Vejle. Søndag blev to mænd varetægtsfængslet for indbrudsforsøg i virksomheden og for indbrud begået på Rådhuset i Grindsted.

En 21-årig mand og en 19-årig mand, der begge er svenske statsborgere, blev natten til lørdag anholdt tæt på virksomheden, hvor der var blevet forsøgt indbrud. Da politiet nåede frem til virksomheden forsøgte de to mistænkte at flygte fra politiet, men de nåede ikke så langt væk, da politihunde fandt frem til dem i et buskads i nærheden.

Politiet fandt også et koben, en stor sæk og en bilnøgle smidt ikke så langt fra, hvor de to mænd blev fundet. Den pågældende bil blev herefter fundet, og efterforskning i sagen ledte efterfølgende til mistanke om, at de to mænd også var skyldige i et indbrud begået tidligere på aftenen på Rådhuset i Grindsted.

Det er endnu ikke fastlagt, hvad der måtte være blevet stjålet fra Rådhuset.

Søndag blev de to mænd fremstillet i grundlovsforhør, sigtet for indbrudsforsøg mod virksomheden på Herredsvej i Vejle og for indbrudstyveri mod Rådhuset i Grindsted. De blev begge varetægtsfængslet i to uger.

Den 21-årige tog forbehold for at kære afgørelsen. Det gjorde den 19-årige ikke.