Det konservative folketingsmedlem, Rasmus Jarlov, har annonceret sin sygemelding, hvilket fører til en midlertidig orlov fra hans pligter i Folketinget. Dette skridt har åbnet døren for Merete Scheelsbeck, der nu vil træde ind og overtage Jarlovs plads på Christiansborg under hans fravær.

Nyheden blev først offentliggjort af Scheelsbeck selv på det sociale medie LinkedIn, hvor hun udtrykte sin beredskab til at påtage sig de nye ansvarsområder.

– Jeg er i dag blevet godkendt som midlertidigt medlem af Folketinget, da Rasmus Jarlov desværre er blevet sygemeldt for en periode. Det er altid spændende at være en del af den lovgivende magt, og jeg glæder mig naturligvis til arbejdet, skriver Merete Scheelsbeck blandt andet i LinkedIn-opslaget.

Detaljerne omkring Jarlovs helbredstilstand er ikke blevet offentliggjort, men kolleger og medlemmer af Folketinget har sendt deres bedste ønsker og håber på en hurtig bedring. I mellemtiden forbereder Merete Scheelsbeck sig til at påtage sig denne nye udfordring og bidrage aktivt til partiets arbejde på Christiansborg.