Mandag aften blev trafikken på den østjyske motorvej ved Fredericia i nordgående retning alvorligt forstyrret på grund af et trafikuheld, der fandt sted omkring kl. 19:30.

Uheldet involverede to personbiler, hvor føreren af den ene bil, en 23-årig person fra Vejle, kørte op i den anden bil, ført af en 31-årig person fra Aarhus.

Kollisionen resulterede i, at begge biler blev betydeligt beskadiget og endte med at snurre rundt på motorvejen. På trods af det dramatiske uheld, er der ikke sket personskade, men de materielle skader var betydelige.

Som følge af uheldet blev den første vognbane på motorvejen spærret, hvilket førte til betydelige trafikale forstyrrelser. Trafikken blev omdirigeret til den anden vognbane, hvilket resulterede i en langsommere trafikstrøm.

Rednings- og oprydningsarbejdet på stedet var hurtigt og effektivt. Omkring kl. 20:06 blev den ene bil fjernet fra stedet, hvilket kortvarigt medførte en fuldstændig lukning af motorvejen. Situationen blev dog hurtigt håndteret, og omkring kl. 20:30 var begge vognbaner åbne igen, og trafikken begyndte atter at flyde normalt.