Overvejer du at studere i Kolding, eller er du blot nysgerrig på byens centrale studieliv? Så tag med til Åbent Hus og bliv klogere!

‘Lørdag den 3. februar inviterer Koldings videregående uddannelsessteder til fælles Åbent Hus i samarbejde med Campus Kolding. Det sker både for at promovere de enkelte uddannelser og for at vise Kolding frem som studieby.’Lørdag den 3. februar inviterer Koldings videregående uddannelsessteder til fælles Åbent Hus i samarbejde med Campus Kolding. Det sker både for at promovere de enkelte uddannelser og for at vise Kolding frem som studieby.

Med mere end 45 forskellige videregående uddannelser i Kolding indenfor blandt andet design, innovation, økonomi og pædagogik, kan man som studerende gå mange veje.

Til Åbent Hus kan de besøgende høre mere om de uddannelser, de er interesserede i. Man kan også møde undervisere og studerende, som går på de videregående uddannelser, samt få en smagsprøve på hvad Kolding har at byde på som studieby.

SDU introducerer to nye engelsksprogede kandidatuddannelser med opstart i september 2024: DataScience og Data Driven Business Development. Dem kan man selvfølgelig også høre mere om på dagen.

– Uddannelsesdagsordenen har høj prioritet i Kolding Kommune, så vi er meget begejstrede for i 2024 at byde velkommen til to nye spændende uddannelser målrettet erhvervslivet i Trekantområdet, siger Mikael Sorknæs, leder af Campus Kolding, som er med til at koordinere arrangementet.

Gratis koncert og aktiviteter til alle

Under Åbent Hus er der flere spændende, gratis aktiviteter i campusområdet.

Man kan møde Campus Kolding til Åbent Hus på alle uddannelsesstederne, hvor man bl.a. kan høre om studieboliger, studielivet og boliggaranti. Campus Kolding står også for en sjov aktivitet, hvor man kan lave sit eget badge.

På UC SYD er der koncert med Mica Lizio og Discount. Koncerterne er gratis, og afvikles som en del af KOLD festival. Man kan også nyde en gratis kop kaffe, te eller kakao fra kaffevognen på campuspladsen.

På dagen kan man desuden besøge et udvalg af byens studieboliger nær campus og få en fornemmelse af, hvordan man kan bo som studerende i Kolding.

Se det fulde program for Åbent Hus på www.campuskolding.dk

Fakta

– Åbent Hus foregår lørdag d. 3. februar fra kl. 12.00-15.00
– Der er koncert på UC SYD med Mica Lizio fra 13.00-14.00 og Discount fra 14.30-15.30
– Du kan besøge IBA Erhvervsakademi Kolding på Havneparken 1, SDU på Universitetsparken 1, UC SYD på Universitetsparken 2 og Designskolen Kolding på KUC, Ågade 27

Faktaboks
Designskolen Kolding er midlertidigt flyttet til en anden adresse, mens deres bygning i campus bliver renoveret. De holder derfor pop-up Åbent Hus i KUCs lokaler på dagen. Designskolen Koldings bygning forventes at være færdigrenoveret til studiestarten i september 2024.