I en opsigtsvækkende situation i dansk håndbold, står de danske mestre fra Team Esbjerg og Bjerringbro FH over for en uventet konflikt. Trods en voldsom snestorm, insisterer Team Esbjerg på, at deres planlagte kamp onsdag aften skal spilles som planlagt.

Team Esbjerg, som aktuelt fører i den bedste danske række, ser ingen grund til at udsætte kampen. De har forberedt sig på at møde Bjerringbro FH i en afgørende kamp. Men på den anden side, står Bjerringbro FH, der udtrykker bekymring over sikkerheden for deres spillere. Med henvisning til politiets frarådelse af udkørsel i snestormen, ønsker de ikke at sende deres hold på en 150 kilometer lang bustur til Esbjerg.

Bjerringbros direktør, Dennis Jensen, har tidligere på dagen foreslået at rykke kampen til torsdag, et forslag som Team Esbjerg har afvist. Dette står som en markant uenighed mellem de to hold, hvor sikkerhed og spillets integritet vejes mod hinanden under ekstreme vejrforhold.

– Bjerringbro har meddelt, at de ikke kan eller vil køre herned på grund af vejrsituationen. Derfor ender den med at blive aflyst, når det ene hold ikke kan møde op. Det giver sig selv, at når det ene hold ikke kan møde op, så er man nødt til at aflyse kampen, siger Hans Christian Warrer, der er direktør i Team Esbjerg, til DR Sporten.