Jakob Ville, den nuværende skoleleder på Jels Skole, sin afgang for at fokusere fuldtid på sit borgmesterkandidatur for Venstre i Kolding. Denne beslutning markerer et afgørende skridt i opbygningen til kommunalvalget i 2025.

I et personligt og detaljeret LinkedIn opslag deler Ville sine tanker og følelser bag denne vigtige beslutning. Han understreger, at hans beslutning om at forlade skolelederstillingen ikke var let, men nødvendig for at give 100 procent dedikation til sit borgmesterkandidatur.

Ville udtrykker sin dybe taknemmelighed over for Jels Skole og alle de involverede parter, der har bidraget betydeligt til hans professionelle og personlige udvikling. Han bemærker med særlig taknemmelighed sin families støtte, især sin hustru, der står bag ham i denne nye rejse

Han planlægger Ville at bruge sin orlov til at engagere sig direkte med borgere, foreninger og virksomheder i kommunen. Han ser frem til at diskutere Venstres visioner for fremtidens kommune, dele ideer og udfordringer, og blive inspireret og klogere gennem disse samtaler.

– Jeg vil bruge den selvbetalte orlov til at få drukket en masse kaffe med borgere, foreninger og virksomheder i kommunen. Skabe synlighed om Venstres visioner for fremtidens kommune. Diskutere ideer og udfordringer og forhåbentlig blive både inspireret og klogere. Vil du have mig forbi til en kop kaffe, så skriv endelig!

– Jeg synes, at lokalpolitik giver så meget mening, og det motiverer mig helt vildt, når jeg kan bidrage til gode og konkrete resultater for kommunens borgere, foreninger og virksomheder. Derfor glæder jeg mig også til at få endnu bedre tid til det daglige byrådsarbejde, partiarbejdet i Venstre og planlægningen af den kommende valgkampagne, skriver Jakob Ville i LinkedIn-opslaget.

https://www.linkedin.com/posts/jakob-ville-3a55a94_jobnyt-fra-august-et-jeg-borgmesterkandidat-activity-7148272489888989184-xOsf?utm_source=share&utm_medium=member_ios