Einar Olafsson kom på banen for Island, da de i slutminutterne leverede et stort comeback mod Serbien og spillede uafgjort.

Olafsson er med til en slutrunde for første gang, og selvom han primært er med for at lære, fik han minutter på banen, da det spidsede til mod Serbien.

Serbien kom med fremskudt bryst, og selvom Island var favoritter på forhånd, var de altså ved at løbe med sejren.

Ved pausen førte Island 11-10, men i anden halvleg var serberne bedst og førte 27-24 med tre minutter igen, men så gik der gummiarm i den for Serbien.

Island, med FHK-spilleren Olafsson på banen i forsvaret, fik fremprovokeret serbiske fejl, og efter et boldtab med ti sekunder igen endte Island med at få udlignet til kampens resultat 27-27.