Fredericia Håndboldklub foretager en udskiftning på venstre fløj til den kommende sæson, da Frederik Jægerum kommer til klubben og afløser Lukas Karlskov.

Lukas Karlskov forlader FHK, hvor han har spillet i fem sæsoner, men til sommer stopper han ved kontraktudløb.

– Han har leveret en fantastisk indsats i FHK både som ungdoms- og seniorspiller. For at fortsætte udviklingen skal han have mere spilletid, og da Lukas samtidig skal til at studere, så vil det ikke harmonere med håndbold på fuldtid. I Lukas’ tid i FHK er det blevet til medaljer, og inden han stopper i FHK skal der spilles Final4 og et slutspil, så der venter måske endnu flere medaljer, siger administrerende direktør i FHK, Thomas Renneberg-Larsen.

20-årig Frederik Jægerum erstatter Karlskov på venstre fløj. Jægerum har fået sin håndopdragelse i HEI, gået på efterskole på Vejle Idrætsefterskole og nu repræsenterer han GOG’s U19-hold inden, at han til sommer tiltræder i den røde FHK-trøje.

– Fredericia er en klub på vej frem, og det er et sted, hvor jeg kommer til at lære meget og hvor jeg kan udvikle mig. Min rolle bliver at aflaste Martin Bisgaard, som er en spiller jeg kan lære meget af, og det er også en af grundene til jeg har valgt at komme til Fredericia, siger Frederik Jægerum.

Den unge venstre fløj har en enkelt gang været til stede i thansen Arena i forbindelse med, at han gik på Vejle Idrætsefterskole, som var inde at se en kamp. Jægerum ved derfor, hvilken kulisse, der venter ham på hjemmebane.

– Det jeg både har set og hørt er, at det er en fantastisk hjemmebane. Der er en vanvittig stemning, og hallen er propfyldt hver gang, så det glæder jeg mig virkelig til, forklarer Jægerum.

Frederik Jægerum har skrevet under på en to-årig aftale med Fredericia Håndboldklub.