Til sommer har Nicklas Røjkjær udløb med FC Fredericia, og senest ved kontraktudløb forlader han klubben. Det bekræfter FC Fredericias direktør, Stig Pedersen, til AVISEN.

Røjkjær, der både kan spille på kanten og på den centrale del af midtbanen, har været en af FC Fredericias profiler i de seneste sæsoner, hvor det hidtil er blevet til 58 kampe med 24 mål og otte assists til følge. Derfor har Mjällby, der spiller i den svenske liga, Allsvenskan, indgået en længerevarende aftale med Røjkjær. Det skrev B.T. tidligere mandag, og nu bekræfter FC Fredericia det til AVISEN.

– Røjkjær har været i sin gode ret til at forhandle med andre klubber, og det har han også været åben omkring, siger Stig Pedersen.

B.T. skriver, at Mjällby er interesseret i at købe Nicklas Røjkjær allerede nu, men som situationen er nu, ønsker FC Fredericia ikke at sælge ham.

– Vi vil ikke afvise, at det kommer til at ske til sidst i vinduet, men lige nu ønsker vi ikke at sælge ham. Det skal give mening for os sportsligt, og vi har allerede solgt to. Der er også interesse for flere af vores spillere, udover Røjkjær, og vi kommer ikke til at sælge alle sammen. Vi skal også have noget ind den anden vej, siger Stig Pedersen.

Selvom det lige nu ligger til, at FC Fredericia ikke får penge i kassen for Røjkjær, da han skifter ved kontraktudløb, ser Pedersen det som en god historie for FC Fredericia.

– Det er endnu en i rækken af historier, der fortæller, at vi kan sende spillere videre til en højere hylde. Vi kan ikke konkurrere med en svensk ligaklub, og derfor er det godt for os at vise, at vi kan sende spillere videre, siger Stig Pedersen.

FC Fredericia har allerede taget afsked med Frederik Christensen og Tobias Bach, og der er noget på vej ind.

– Vi er på vej til at få noget ind, og lige Frederik og Tobias kommer vi kun til at erstatte med én spiller. Det skal ses i lyset af, at vi i foråret kun har 14 turneringskampe og to pokalkampe. Vi kommer ikke til at købe ind efter, at vi er i en pokalsemifinale, forklarer Stig Pedersen.

Nicklas Røjkjær kom til FC Fredericia i sommeren 2022 fra Silkeborg, og har også en fortid i Viborg og F.C. København.