AVISEN har været på besøg hos chefkonsulent, Stephen Bihl, fra Business Fredericia. Vi talte om iværksætteri. Business Fredericia satte for alvor iværksætteri på dagsordenen i 2015. Stephen Bihl har været med hele vejen, og vi spørger ham om, hvordan det hele begyndte, hvor Business Fredericia står netop nu, og hvad Business Fredericia har i støbeskeen i den nærmeste fremtid.

Det blev en spændende samtale om målgrupper, konkurrenter, økonomi og bagland, samt fokusområder som digitalisering, grøn omstilling og kunstig Intelligens. Flere og flere iværksættere fra kunst- og kulturverdenen dukker op, hvorfor Kulturkasernen også sætter mere fokus på iværksætteri, og meget mere.

Iværksætternes største udfordring er at komme ud over rampen og sælge deres produkter og/eller services, siger Stephen Bihl, og peger bl.a. på, at målet for Business Fredericia er 150-175 iværksætterkontrakter om året, og Business Fredericia ligger p.t. over gennemsnittet i Danmark. Endvidere finder Stephen Bihl, at selv om der er lidt færre iværksætter end tidligere, så er iværksætterne i dag bedre rustede end tidligere.

Se og lyt med på hele Tv-interviewet med Stephen Bihl, som blev optaget d. 9. juli 2024 i et af Business Fredericias lokaler i Port House i Kanalbyen, Fredericia.