https://www.ibc.dk/fredericia-middelfart/uddannelser/hf-og-vuc/


I en dramatisk håndboldopgør mistede Danmark en potentielt sikker sejr i en underholdende og usædvanlig kamp.

Danmarks håndboldherrer møder Kroatien i den afsluttende OL-forberedelseskamp på søndag. De spillede lørdag til uafgjort mod Norge i en opvisningskamp under Golden League-stævnet. I kampens første halvdel indkasserede det danske hold 22 mål, hvilket ikke er sket siden EM i 2014. Efter pausen strammede Danmark op defensivt, mens angrebet fortsatte med at præstere. Norge svarede dog stærkt tilbage, hvilket resulterede i en spændende afslutning med uafgjort resultat.

Kampens detaljer:

  • Danmark 36-36 Norge
  • Første halvleg: 21-22
  • Anden halvleg: 15-14

Selvom det danske bagkædetrioen præsterede højt offensivt, havde de norske spillere ingen vanskeligheder med at finde vej til netmaskerne. Trods en høj scoringstakt i første halvleg, viste Danmark forbedringer i forsvar og kontraangreb i anden halvleg. Landstræner Nikolaj Jacobsen roterede spillerne, hvilket var afgørende i denne vigtige OL-forberedelse. Til trods for en forbedret indsats udlignede Norge i de sidste sekunder.

Danmark ser nu frem til deres næste og sidste test før OL i Paris, hvor de står over for Kroatien i det næste Golden League-stævne, som afholdes i Norge på søndag.