Egon Andresen, 79 år gammel, er et eksempel på, at alder kun er et tal, især når det kommer til arbejdslivet. Han arbejder stadig på hos Randal Beton i Fredericia, hvor han har været en del af medarbejderstaben i mange år.

Til trods for at han nærmer sig de 80, har Egon ingen planer om at pensionere sig fra arbejdsmarkedet. Han arbejder 33 timer om ugen, hvilket er en imponerende bedrift for en mand i hans alder. Hans arbejdsuge er fyldt med aktivitet, bortset fra mandage, hvor han nyder en eftermiddag fri.

Ude i produktionshallen hos Randal Beton er Egon i sit ess. Med sin omfattende erfaring og ekspertise, er han en vigtig ressource for virksomheden. Jan Riisager, ejeren af Randal Beton, understreger Egons betydning for virksomheden og værdsætter hans bidrag højt. Egon har en rutine og et sæt af opgaver, der passer perfekt til hans dygtighed og erfaring. Trods alderen bliver der heller ikke taget hensyn til Egon, der er 79 år og still going strong.

Men hvad gør, at Egon stadig den dag i dag sætter sig i bilen fra hjemmet i Hedensted og sætter kurset mod Randal Beton i Fredericia?

– Jeg laver min hobby. Det er meget simpelt, siger Egon.

Som Jan Riisager indskyder, så vil alle ønske at være ligeså frisk som Egon i den alder, som han er. Særligt erhvervet taget i betragtning.

– Jeg har svejset i mange år. Jeg har gjort det i over 50 år. Jeg kan lide, hvad jeg laver, og det er det, der gør, at jeg fortsat arbejder, siger Egon.

Egons fremtid hos Randal Beton ser lys ud. Han planlægger at fortsætte, så længe hans helbred tillader det. Han understreger, at når han beslutter sig for at stoppe hos Randal Beton, vil det også være en afslutning på hans arbejdsliv.

– Jeg fortsætter så længe jeg kan. Jeg kan ikke sætte tid på det, da det er op til kroppen. Jeg synes det er sjovt at komme her, og her er gode kollegaer. Det er også vigtigt for mig. Lige nu har kroppen det fint, så jeg stopper ikke lige foreløbigt. Når jeg stopper her, så stopper jeg helt med at arbejde, siger Egon.

Foreløbigt vil Egon fortsætte med at sætte sig ind i bilen hver morgen, og sætte kursen fra hjemmet i Hedensted mod Randal Beton på Egeskovvej i Fredericia.

– Jeg har ikke noget imod køreturen. Det tager ikke så lang tid at køre herhen, slutter Egon Andresen.

Egon Andresens historie er ikke blot en fortælling om en dedikeret medarbejder; det er en inspiration for alle, uanset alder. Han beviser, at passion og engagement i ens arbejde kan holde en vital og aktiv langt op i årene. Egon er ikke bare en medarbejder hos Randal Beton; han er et symbol på livslang dedikation og kærlighed til sit håndværk.