Mandag fulgte de danske håndboldherrer op på deres imponerende åbningssejr mod OL-værterne fra Frankrig med endnu en triumf, denne gang over Egypten. Sejren på 30-27 sikrer, at Danmark nu står stærkt i gruppespillet med to sejre ud af fem mulige og dermed er på sikker kurs mod kvartfinalerne.

Kampen mod Egypten, et hold som tidligere har voldt Danmark problemer, viste sig at være en udfordring. Efter en overbevisende første halvleg, hvor de danske vicemestre gik til pause med en solid føring på 19-9, blev anden halvleg en noget mere intens affære. Fra bænken kunne landstræner Nikolaj Jacobsen følge med, da hans hold måtte kæmpe for at holde den egyptiske offensiv i skak.

Selvom de sidste 30 minutter vil give Jacobsen stof til eftertanke, især med hensyn til forsvarets præstation, er det en stor tilfredsstillelse at kunne notere sig endnu en sejr. Med denne vigtige sejr over Egypten er det danske hold godt på vej mod kvartfinalerne,