Fredag aften blev et køretøj på motorvejen ved Fredericia ramt af en genstand kastet fra en motorvejsbro. Politiet ser meget alvorligt på hændelsen og har videoovervågning af to unge mænd, der menes at stå bag.

Ingen kom til skade, men politiet opfordrer de to unge til at melde sig selv.

Fredag aften omkring klokken 23.50 blev et køretøj på motorvejen ved Fredericia ramt af en genstand, der blev kastet fra motorvejsbroen over Snoghøj Landevej. Hændelsen resulterede heldigvis ikke i personskader, men politiet betragter episoden som yderst alvorlig.

Ifølge vagtchef Halfdan Kramer fra Sydøstjyllands Politi har politiet videoovervågning, der tydeligt viser to unge mænd på gerningsstedet.

– Vi opfordrer de to unge mænd til at melde sig selv ved at kontakte politiet på telefon 1-1-4, udtaler Kramer.

Politiet er allerede i besiddelse af overvågningsmateriale men søger samtidig vidner eller virksomheder med lovlig dashcam- eller videoovervågning, der kan have fanget episoden, til at træde frem og hjælpe efterforskningen.

For at sikre efterforskningen er motorvejen i både øst- og vestgående retning midlertidigt spærret i op til en time. Dette skal give politiet mulighed for at undersøge området og finde den kastede genstand. Det er dog endnu uvist, hvad der præcist blev kastet.

Politiet har givet de to unge mænd en chance for selv at træde frem og tage ansvar. Hvis de ikke melder sig, vil politiet offentliggøre overvågningsmaterialet. Hændelsen betegnes som særligt farlig, og politiet håber på, at de involverede vil udnytte denne mulighed inden videoen bliver offentliggjort.