De danske håndboldherrer fortsætter deres imponerende stime ved OL efter en sejr over Ungarn fredag formiddag. Med en slutstilling på 28-25 viste Danmark deres styrke, selvom kampen ikke var uden udfordringer. Ved pausen stod stillingen 16-14 til Danmark, hvilket vidner om en tæt og intens første halvleg.

Kampen startede rodet for det danske landshold, der havde svært ved at finde rytmen. Trods dette formåede holdet at rette op på spillet efter pausen, selvom de brændte flere chancer undervejs. Mathias Gidsel blev kampens danske topscorer med hele 8 mål, hvilket bidrog væsentligt til sejren.

På søndag står Danmark over for en afgørende gruppekamp mod Norge, som vil fungere som gruppefinale. Hvis Danmark vinder Gruppe B, vil de møde nummer fire fra Gruppe A i kvartfinalen, hvilket giver dem en fordelagtig position i knockout-fasen.