Efter en hård kamp mod Aalborg Håndbold var Fredericia Håndboldklubs cheftræner, Guðmundur Guðmundsson, meget tilfreds med sine spillere, som han synes kæmpede med alt, hvad de havde. Selvom resultatet ikke gik Fredericias vej, udtrykte han stolthed over spillernes kampgejst og fremhævede deres evne til at udnytte de positive momenter i spillet. Han understregede dog behovet for forbedringer til den kommende kamp.

FHKs trænerteam samledes uden for omklædningsrummet i Aalborg Gigantium søndag efter kampen. Her evaluerede de, hvad der var godt og skidt, og hvad der kunne forbedres. Da Fredericia AVISEN talte med Guðmundur Guðmundsson efter kampen, sagde han:

adp-as.dk

– Jeg er stolt af holdet, og hvordan de kæmper hele kampen. Det var en meget svær kamp. Jeg synes, at vi har noget at hente på onsdag. Jeg synes, at der er en række situationer, som vi kan løse bedre både i forsvar, angreb og i målet. Det får mig til at se positivt på kampen onsdag, som jeg glæder mig til. Men overordnet set er jeg meget stolt af holdet i dag.

Bliv ved, bliv ved og bliv ved!

Guðmundur Guðmundsson brugte alle 60 minutter på at sige til spillerne, at de skulle gøre alt, hvad de kunne, og det gjorde de, mener cheftræneren.

– I dag gjorde spillerne alt, hvad de kunne. Vi var tæt på flere gange, og særligt i anden halvleg kunne vi være kommet helt op igen. Til sidst var det dog ikke tæt. Jeg sagde hele tiden til spillerne: bliv ved, bliv ved – og det gjorde de. Jeg så nogle spillere, der kæmpede hele kampen. Det har været vores kendetegn hele sæsonen, lød det fra Guðmundur Guðmundsson.

https://xn--fkr-1na.dk/

Hvis Fredericia skal vinde kampen onsdag mod Aalborg i thansen ARENA, kræver det dog, at spillet bliver bedre hos FHK.

– Jeg synes, at de gjorde det godt. Vi havde nogle udfordringer i forsvaret i dag ved duelspil og passpil, som vi må gøre bedre på onsdag. Ellers er der ikke så mange ting at sætte en finger på. Selvom Aalborg vinder med fem mål, så synes jeg, at det er marginaler. Vi brænder måske lidt i anden halvleg i angrebet, men jeg synes også, at vi gjorde det godt på den del af banen, sagde Guðmundur Guðmundsson og tilføjede:

– Vi kan blive bedre til onsdag. Der er som sagt noget at hente. Jeg ved dog ikke, om Aalborg kan spille bedre end de gjorde i dag, men vi kan løfte os selv.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMI8dPQyoXPhQMVZheiAx3prQAJEAAYASAAEgKDkfD_BwE

Guðmundur Guðmundsson glæder sig til onsdag, og igen i dag var han meget stolt over den opbakning, han og holdet mødte i Aalborg.

– Vi fik også fantastisk opbakning på lægterne i dag. De mange fans fra Fredericia gjorde virkelig en forskel. Vi er meget taknemmelige for den opbakning, vi møder, både hjemme og ude. Derfor vil vi også gøre alt, hvad vi kan igen onsdag, sluttede Guðmundur Guðmundsson.

Læs også